fredag 3 november 2017

ART JOURNALING, NETTO, HALLOWEEN!


Allt väl därute?! Trötta på hösten, eller ser du det som ett tillfälle att pyssla mer nu när det är kallt & mörkt ute?!
Jag tycker det är skönt att sitta härinne med en balja vaniljkaffe och i soffan bakom mig ligger Sushi och snarkar högljutt!!

Ligger ibland och fnissar på nätterna när jag hör hur maken och katten snarkar i kapp!
(Själv snarkar jag självfallet aaaaaldrig.....!).


Ser knappt vad som är fram och bak...!

Man kan knappt tro att Sushi borstas när man ser henne, men maken friserar henne faktiskt varje kväll - en rutin hon verkligen gillar.


Poppade in på Netto även denna vecka, men för min del var där lite av intresse.


De hade fått in ytterligare en temperafärg i glittervariant.
Har alla flaskor av de färger som inte är glittriga. Tempera är inte täckande så det är bra om man håller på med Art Journaling och man har stämplat mycket, då vill man ju att stämplarna under ska synas.

(Köpt tidigare genom åren)

Fanns många olika varianter av dessa julstickers för 15 kr.
Själv vet jag dock inte om jag ens kommer att göra julkort, så det blev endast dessa. Kunde inte låta bli när det var katter med!!


Ett nytt nummer av Daphne's Diary har kommit ut. Det var tack vare craft Youtube:rn Umut Rados som jag upptäckte detta mysiga magasin.


Innehåller allt möjligt inom skapande, inkl matlagning och bak.


I detta nr är det också ett reportage om Island - ett resmål som står väldigt högt på min lista.


Tycker detta är en riktig 'feelgood' tidning (men det är alltså inte en scrapbooking tidning).


Här ett höstigt art journaling spread, som jag gjort i veckan.


En servett från Ica är nedre bakgrunden! Tyvärr vet jag inte upphovspersonen bakom citatet. Googlade 'autumn sentiments' har jag för mig, så kom detta upp - utan någon author. Tycker verkligen om denna text.


Här en mixed media canvas som jag gjorde för ett tag sedan, till en person som tragiskt förlorat sin äkta hälft fem mån tidigare. Partnerns favoritfärg var gul.


Ros- och  hjärtstencilerna är från FB-gruppen Wiks scrapbooking och pyssel, som för tillfället är stängd pga en flytt, men den kommer att öppna igen när alla flyttbestyr & uppackning är klar.

Ramen är gammal och kommer från min farmor & farfars gård.


Igår var mannen & jag på en mysig restaurang. Huset byggdes på 1500-talet!!


Miljön är minst lika viktig som maten tycker jag! Middagen här var en minst sagt försenad julklapp till mannen
(av olika anledningar har vi inte kommit iväg tidigare)!I min vegetariska middag ingick friterad svartkål, vilket otippat var jättegott!

Den härligaste restaurang jag någonsin varit på var Rozengräls i Riga. Allting var jättegammalt och personalen var klädd tidsenligt. En riktig upplevelse, snarare än ett restaurangbesök.Denna underbara bukett har jag fått av min käre man idag (anniversary). Så vacker!


Idag ska det inte åkas någonstans. Undrar om det kommer några trick or treat:ers idag?!? Tror att vi nog missade några barn häromdagen. Jag tycker det är lite förvirrande, vet inte vilken dag i Sverige som barnen är ute och "busar".


Vi har i alla fall laddat upp med godis om vi skulle få ett rrrrrrysligt besök!

Efter middag blir det fortsatt pyssel i ett färgglatt (so what else is new...!) art journaling spread som jag började med tidigare i veckan.

För ett par veckor sedan började vi se den ruggiga Netflix serien 'The Fall'. HUA! Hade jag bott ensam hade jag aldrig i livet tittat på den! Handlar om en seriemördare i Belfast. Usch! 😱 Dock otroligt spännande och icke förutsägbar.

Förresten har Umut Rados gjort ett superläckert art journal uppslag med dörrar!! Varför har man själv aldrig tänkt på det?! Är hennes senast uppladdade video på Youtube; Interactive Mixed Media Art Journal.


Ha en mysig helg allesammans!

         /Meja


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar