onsdag 30 augusti 2017

ART JOURNALING OCH EN SLÄNG AV OCD?!


Hejsan därute!
Yessssss, I'm in!! Mina förra dator har länge varit helknepig (köpte den 2009!) och i förra veckan fick jag en ny dator av min fantastiska man!! I couldn't believe it!

Dock fick vi (eller snarare maken som är tekniskt bevandrad, vilket undertecknad inte är!!) inte tangentbordet att fungera och följaktligen kunde man inte komma vidare vid installation. 
Visade sig idag när maken var tillbaka med datorn i butiken han köpte den, att ingen av portarna fungerade; och således gick det ju inte att ens få tangentbordet att funka.
Vad är oddsen för det på en sprillans ny apparatur?!  😲

Nu har jag efter lite meckande även fått in foton på denna nya dator, so here we go!
Gissa vad det här är:Är det någon annan som gör likadant?? Många skulle nog kalla mig 'en aning' tvångsmässig, haha ha! Jäpp, har sparat alla kvitton från samtliga inköp som har med scrapbooking, mixed media och art journaling att göra!!!

Köpte mina allra första scrapsaker i dec-09. Därför vet jag t ex att min Sizzix Big Shot kostade 749 kr år 2011 (idag kostar de 999 kr)!
'Uppenbarligen fullständigt galen', kanske ni tänker. 😛
Fast jag har haft lite nytta av detta, inte minst när jag handlat i scrapbutiker utomlands (Prag, Riga, Krakow, Irland som jag bloggat om tidigare). Eller köpt begagnade pysselsaker. 
Har hjärnkoll på priser!

Tänk om man skulle räkna ihop summan på samtliga kvitton...!!
I think not!


Är fortfarande tämligen insnöad på art journaling. Tycker det är vansinnigt roligt.....


.... och terapeutiskt!


De här två stora har jag gjort i en Det Bästa ur Readers' Digest från år 1966!Bakgrunden är en servett från RigaBilliga blomstickers från Netto!Färgkludd med väldigt krämiga kritor från Ica Maxi!Gjorde denna i stugan och hade glömt ta med gesso...! Gelatos på vänstersidan och billiga Nettofärger på höger sidan.

Dessa 4 små art journaling spreads är gjorda i en gammal Lotta på Bråkmakargatan från 1962!!Det behöver inte vara dyrt att pyssla, man kan ta vad man ha. Det finns självfallet dyra böcker som är gjorda speciellt för art journaling, men själv känner jag inget behov av det. Vi har massvis med gamla böcker här i huset. Då kan jag också välja precis vilken storlek jag vill ha just då.


Ha det gott allesammans! 


   /Meja

1 kommentar:

  1. Helt underbara sidor och bilder Ditte. Håller med om A J.....så underbart kul och avslappnande. Ha det bäst. Kram//AC

    SvaraRadera