måndag 28 maj 2018

NETTO GLÄDJE!!


Hejsan Pysslare!
Måndag igen och snart är hela maj förbi..... Så synd! Älskar denna grönskande tid på året med så många vackra färger.


Clematis ute i trädgården


Sultry and humid weather here in the south of Sweden today, phew!


Har Du varit på Netto nyligen?! Om inte skynda dit!! Var där i förra veckan och jag har aldrig sett så mycket pysselsaker där på en & samma gång! Himlans trevsamt!  😎Klickar du på bilden förstoras den.
Ephemera är toppen till mina art journal spreads - och även till dig som håller på med kort eller scrapbooking. Endast 15 kr för ett sådant här paket med två av varje figur, som hittat!

Annat tema i detta paket, mer åt födelsedagshållet.Close up på några av texterna


Gillar verkligen den typen av 'frostiga' gem stones som är till vänster!
Sådana här blommor har Netto haft tidigare i andra färger - och jag köpte då med. Tar dock av 3D-kuddarna, annars blir det alldeles för bulkigt i min art journal!!
Man kan till exempel göra sitt eget glitterpapper (med hjälp av bred dubbelhäftande tejp) till födelsedagskort, etc. Lägg avslutningsvis ett vanligt papper över och dra med falsbenet över de områden som har glitter, så brukar det sitta fast.
Ska snart börja på en undervatten scen i min journal, så vissa av dessa stickers passar finfint.

Behövde ritblock så jag blev inte alls ledsen när jag hittade detta gigantiska för 20 kr!!! Trodde priset var fel så jag kollade det med självscannern och det var faktiskt bara tjugo spänn. Köpte två block. Tjohooooo!!
                                                        

A3 är alltså 42 cm x 29,7 cm.

Jag använder denna typ av papper till bland annat free printables, t ex från Molly Harrison Fantasy Art (som jag nämnt i tidigare bloggar). Denna fantastiska konstnär i Californien bjuder på många underbara magiska printables.
Har färger av dessa markers tidigare, men inte dessa kulörer. Halva priset, YAYNESS! 
Dessa hade butiken för över ett halvår sedan (då jag köpte dem) och de finns nu åter på Netto. Är nöjd med både akvarellpennorna och tuschpennorna med penselspets.
Finns även fina travellers notebooks, 3D stickers med resetema, paket med ord i glassiga glada färger, mm mm. Jag köpte inte allt pyssligt som de hade i min lokala Netto! Kanske det finns något som du 'villhöver'?!

Tyvärr är syrénerna överblommade vid det här laget (bilden tagen 14 maj). 
Loooove the scent of lilacs! Kan stå och lukta länge på dessa vackra!


Avslutningsvis ett par journal spreads.
Det mesta är utklippt från favorittidningen Daphne's Diary
BAM, färgexplosion!! Är så himla kul att blanda färger, och även att doodla (klottra). Använt Posca pennor till det sistnämnda. Blommorna är utklippta från reklamtidningar från olika företag. Återvinning!

Sitter och lyssnar på vacker fågelsång från trädgården i skrivande stund, så glatt och härligt! Har satt ut en glasslåda med vatten, som jag byter dagligen, så att fåglar kan bada där om de vill (det vill vissa!). Har också ett fat med vatten för dem som bara vill dricka. Ser för himla roligt ut när skator eller koltrastar badar i plastlådan, gör mig på glatt humör!  

Var allt jag hade att bjuda på för denna gång. Hoppas Du får en bra & kreativ vecka!


From Valletta on Malta, May 1st -18 (hör du till dem som ska åka till Malta i sommar skrev jag en blogg för ett par veckor sedan om scrap butiker där!)


Allt gott!       


    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar