fredag 29 december 2017

NETTO BESÖK - PANDURO OUTLET BOMMAT IGEN...!


Hejsan därute i stugorna!
Sitter och njuter av en kopp varm vit glögg efter att ha varit ute i den råa våta kylan.  ☕
Hoppas ni alla haft en härlig julhelg, med chans till skön avslappning - och kreativitet. Som vanligt blev det ingen snö här nere i landet. Synd för det gör så himla mycket för julstämningen. 
      
Själv hade jag migrän samtliga juldagar, inkl idag (so what else is new....). 👀  Blev i alla fall hur glad som helst för julklapparna. Bäste mannen hade köpt en sådan här.... 

... och även biljetter till musikalen 'Chess'. Toppen!  👍 
Har invigt stämpelplattformen och den är verkligen ett fantastiskt hjälpmedel. Lyckas sällan få stämpelavtrycken hela när jag stämplar med händerna. Lika frustrerande var gång man stämplat direkt på ett kort eller en LO.

Igår skulle vi ha åkt till Panduro Outlet, vilket inte gick pga migrän, men idag kom vi faktiskt iväg mitt bråkiga huvud till trots. Gissa om jag blev besviken när vi kommer dit och det visar sig att affären slog igen den 23 dec...... Snopet och så sjukt trist att den tydligen inte ska finnas mer. Stod inget om att den flyttat till andra lokaler (och hittar inget om det på nätet heller).  😦 

På hemvägen stannade vi till vid "vår" Netto butik. Inga sensationer men några få trevliga saker. 


Organza, 4 m för 15 kr. Är egentligen en löpare men jag tänker klippa och stansa i det! Fanns även rosa, guld och gråa tror jag visst det var. 
Dessa vintriga blad ska jag klippa av och ha till vinter art journal spreads.
De här billiga dekorationer hittade jag då jag grävde i en låda och de får vara till nästa jul. Man kan riva av julstrumporna från silver bandet, är bara klistrade.

Efter julkorten var det kul att återgå till art journaling. The sentiment på denna fick bli 'Julefrid'. Här från en julservett, som vi fick när vi var hos vänner på en glöggträff för några veckor sedan. 'Störd' som jag är frågade jag om jag fick sno min med mig hem, he he! Tyckte den röda färgen på julstjärnorna var så fin.

Strax dags för potatismos & veg korv (undertecknad har varit vegetarian i över tio år). Mannen gjorde egen senap till jul, som synes på bilden!
Efter middagen art journaling framför teven, värmeljus och braskaminen på. Mys!


Ha en riktigt trevlig helg nu!Bästa hälsningar

                           Meja

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar