lördag 17 september 2016

LITE SCRAPBOOKING FÖRVARING


Hej hej!
Hoppas ni har en trevlig helg, med tillfälle till skön avkoppling. Lite pyssel kanske?! Undertecknad tänkte snart förpassa sig till fåtöljen och scrappa framför teven. Ska fortsätta på min mixed media-tag.

I eftermiddags var jag iväg en liten tur och köpte ett par nya lådor. Är alltid på jakt efter bra scrapförvaring. Vill helst att det ska vara genomskinliga lådor, så att man lätt ser var man har sina grejor. Dessutom vill jag att det ska vara handtag på alla lådor.

Var på Rusta och hittade en pyssellåda för barn!! Då jag dock ville ha lådan köpte jag den ändå. Vissa grejor kan man använda som scrappare.


Dubbelhäftande tejp kan man t ex aldrig få för mycket av! Skumglitterarken tänker jag stansa i och även i filtgrejet bredvid.


Som sagt dock lådan jag ville ha. 199 kr kostade den, med ovanstående pysselgrejs i (så om du är scrappare och har små barn är det väl all idé!).


Hamnade sen på Netto, där jag hittade denna låda.


10 fack på var våning, dvs 30 st fack totalt.99 kr kostade denna förvaringslåda.


Avslutningsvis skulle jag vilja visa en jättefin tag som jag fick av väninnan Miia förra året. Rosa är en av mina favoritfärger!
Jag har en väninna i USA som är inredningsdesigner och specialiserad på Feng Shui.
Enligt denna gamla kinesiska filosofi är rosa bland annat en läkande färg.

Lila är min andra favoritfärg och den representerar andlighet. Lila anses även minska smärta enligt feng shui.


Önskar dig en fantastisk helg,
hörs nästa vecka - om du vill!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar